Spring naar inhoud

Helpt bij

Kinesiologie kan bij veel klachten verbetering geven. Daarom in het onmogelijk om alle mogelijkheden te vermelden. Hieronder heb ik er een aantal in groepen bij elkaar gezet. Er is meer mogelijk dan ik denk en toch ook niet alles.

Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar gezondheid en hoe hij/zij daarmee omgaat. Dit alles met wederzijds respect en in vertrouwen.

Herstel na ziekte: Covid-19, Pfeiffer, IC opname, operaties, infarcten

Angst: denk hierbij aan faalangst, hoogtevrees, black out en alles wat eng is.

Allergie├źn: zoals vaak bij eczeem, benauwdheid, buikpijn, obstipatie, diarree, galbulten, waterwratten, hooikoorts, koortslip en ook bij vermoeidheid (suiker).

Blessures: zowel korte en chronische, spierblessure, bandenblessure, gewrichtsproblemen, dus alles wat je beperkt in je beweging.

Leren: reken- lees- en spreekstoornissen, concentratie en gedragsstoornissen, alles wat je wel wil en wat je (nog steeds) niet lukt. Zeg wat je denkt, begrijp wat je leest en integreer wat je hoort.

Pijn: pijngevoeligheid, zenuwpijn, pijn na operatie of blessure.

Evenwicht: reisziekte, zeeziekte en alles wat met evenwicht en oren te maken heeft.

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.