Spring naar inhoud

Touch for Health complete update dag

Touch for Health complete update dag

Data: zaterdag 21 mei
Kosten cursus: €130,00
Kosten materiaal: cursusprijs is inclusief TiP kaarten
Locatie: Perron 3, Hoff van Hollandlaan 1, Rosmalen
Aanmelden: info@kinesiologie-carola.nl of 06-51912973 of via de site www.topki.nl


Vanuit Touch for Health Nederland zijn er in de Touch for Health protocollen een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd, die nog niet bij iedereen bekend zijn. 
Het gaat daarbij om protocollen die veranderd zijn en om een aantal spiertesten die op een andere manier aangeleerd worden.
Daarnaast zijn er ook nieuwe inzichten in verwerkt. Het ‘blauwe’ boek 'Touch for Health, de complete editie', is leidend voor de Touch for Health opleidingen, hieruit zijn de nieuwe Touch for Health manuals samengesteld. Uit deze manuals worden de nieuwste lessen gegeven. 

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe foto's die gebruikt worden in de nieuwe Touch for Health manuals. Deze foto's van TiP (Touch in Picture) zijn moderner, eenduidiger en eenvoudiger af te lezen. De foto's uit het 'blauwe' en 'bruine' boek zijn vaak iets anders. Touch for Health Nederland adviseert om de spiertesten van TiP aan te houden. Heb je de TiP kaarten al, of het spierenboek, dan hoef je deze natuurlijk niet nog een keer aan te schaffen. Geef dit aan bij je inschrijving en neem de kaartenset mee op de dag zelf. Dankzij deze TiP kaarten kunnen we vrij snel door de 42 spieren heen, zodat er ook voldoende tijd is voor het doornemen van de veranderde protocollen. De spiertesten die werkelijk anders zijn nemen we apart door en gaan we ook oefenen.

 De protocollen die we doornemen:

  1. Voortesten ogen en oren in 2 stappen
  2. Uitdagen en ankeren
  3. Reactieve spieren balans
  4. Kleurenbalans
  5. 5-Elementen balans

Optioneel kun je erbij bestellen:

1- de nieuwe manuals voor €25,00 per manual
2- de kaarten map van TiP voor €25,00, hierop staat de spiertest ook beschreven, zie www.touchinpictures.nl
3- de flowcharts van Tip voor €25,00, zie www.touchinpictures.nl

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.