Spring naar inhoud

Wie ben ik

kinesioloog
Carola den Oudsten-Stolze

Ik ben Carola den Oudsten, geboren in De Lier in 1979. Leren heb ik altijd leuk gevonden, maar het was mij nooit duidelijk hoe ik kon combineren wat ik goed kon en leuk vond. Ik heb de studie tot audicien gevolgd, 3 dochters gekregen en ben verhuisd naar Bruchem. Na 12 jaar als audicien gewerkt te hebben, wilde ik wat anders, meer uitdaging, thuiswerken en baas op/in eigen werk. Op dat moment kwam de kinesiologie op mijn pad. Onze oudste had meer dan 100 waterwratten die niet vanzelf weggingen en de middelste onbestemde buikpijn waar de dokter niets bij vinden kon.
Uiteindelijk ben ik bij een kinesioloog terecht gekomen, de waterwratten zijn weg en de buikpijn sterk verminderd. Al snel werd mij duidelijk dat de studie tot kinesioloog op mijn lijf geschreven is. Ik kan combineren wat ik leuk vind en doen waar ik goed in ben.

Inmiddels zit ik in het 3e jaar van de opleiding bij Topki (www.topki.nl), ben ik geregistreerd allergietherapeut en heb ik een eigen praktijk op de begane grond in Bruchem.

Luister naar jezelf
Geloof in jezelf
Vertrouw op jezelf
Werk aan jezelf
Ontwikkel jezelf