Spring naar inhoud

Kinesiologie

Ik ben kinesioloog, een energetisch, holistisch en natuurkundig therapeut en werk in mijn praktijk aan huis met mensen die problemen ervaren met hun gezondheid, waardoor ze vastlopen in hun leven. Volwassenen en kinderen die problemen ervaren met leren, pijn blijven houden of allergisch zijn. Mensen bij wie angsten te veel overheersen of bij wie blessures te langzaam herstellen. Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik kijk naar structurele, voedings-gerelateerde en emotionele blokkades. Door deze te ont-stressen of op te heffen, kunnen mensen gaan herstellen waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en verder kunnen met hun leven. Kinesiologie blijkt zeer effectief, het spreekt het zelf-herstellend vermogen aan en versnelt daardoor elke vorm van herstel en elke andere therapie.

Professioneel Kinesioloog

Als professioneel Kinesioloog worden mijn behandelingen vergoed vanuit bepaalde aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars. Ik ben ook geregistreerd allergietherapeut en ik ben erkend als LEAP practitioner.

Luister naar jezelf
Geloof in jezelf
Vertrouw op jezelf
Werk aan jezelf
Ontwikkel jezelf

Kinesiologie

Carola den Oudsten

Energetisch natuurkundig therapeut

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.