Spring naar inhoud

Kinesiologie

Als kinesioloog, ben ik een energetisch, holistisch en natuurkundig therapeut en werk ik met mensen die problemen ervaren aan hun gezondheid. Volwassenen en kinderen die problemen ervaren met leren, pijn blijven houden of allergisch zijn. Mensen bij wie angsten te veel overheersen of bij wie blessures te langzaam herstellen.
Als LEAP practitioner en met NK kinesiologie kan ik heel veel doen 'tussen de oren'. Met deze techniek zijn alle hersenkernen op energetisch niveau te benaderen en te beïnvloeden. Dit geldt ook voor ogen, oren, evenwicht, spraak, zien, luisteren, schrijven, automatiseren, lezen, plannen en alle soorten van bewegen. Denk ook aan niet aangeboren hersenletsel.
Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik kijk naar structurele, voedings-gerelateerde en emotionele blokkades. Door deze te ont-stressen of op te heffen, kunnen mensen gaan herstellen waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en verder kunnen met hun leven. Kinesiologie blijkt zeer effectief, het spreekt het zelf-herstellend vermogen aan en versnelt daardoor elke vorm van herstel en elke andere therapie.

PROFESSIONEEL KINESIOLOOG
Als professioneel Kinesioloog worden mijn behandelingen vergoed vanuit bepaalde aanvullende pakketten van de zorgverzekeraars.

Luister naar jezelf
Geloof in jezelf
Vertrouw op jezelf
Werk aan jezelf
Ontwikkel jezelf

Kinesiologie-Carola

#Energetischetherapie #Allergietherapie #LEAPtherapie #NKtherapie #Lichttherapie

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.