Spring naar inhoud

Kinesiologie

Ik ben kinesioloog, een energetisch en natuurkundig therapeut, en werk in mijn praktijk aan huis met mensen die problemen ervaren met hun gezondheid, waardoor ze vastlopen in hun leven. Volwassenen en kinderen die problemen ervaren met leren, die pijn blijven houden, die allergisch zijn voor van alles en nog wat. Mensen bij wie angsten te veel overheersen of bij wie blessures te langzaam herstellen. Ik werk holistisch, dat wil zeggen dat ik kijk naar structurele, voedings-gerelateerde en emotionele blokkades. Door deze te ont-stressen of op te heffen, kunnen mensen gaan herstellen waardoor ze beter in hun vel komen te zitten en verder kunnen met hun leven. Kinesiologie blijkt zeer effectief, het spreekt het zelf-herstellend vermogen aan en versnelt daardoor elke vorm van herstel en elke andere therapie.

Professioneel Kinesioloog

Het examen is verzet naar 7 juni Daarna ben ik professioneel kinesioloog. Ik ben al geregistreerd allergietherapeut, erkend LEAP practitioner en ik heb een eigen praktijk op de begane grond in Bruchem. Vanaf 1 juli is vergoeding vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering mogelijk.

Luister naar jezelf
Geloof in jezelf
Vertrouw op jezelf
Werk aan jezelf
Ontwikkel jezelf