Spring naar inhoud

Tarief en behandeling

Vanaf 1 juli 2021: €50,00

Afspraak ca 1 uur.

Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is afhankelijk van het door u gekozen pakket.

Lees ook de behandelovereenkomst en de Covid-regels

Een verwijzing is niet noodzakelijk.

De rekening graag contant, per tikkie of per bank betalen.
De rekening is vrijgesteld van BTW.
"Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatnemen, daarom verzoek ik u op de afgesproken tijd aan te komen.

"

Tijdens de intake, de eerste afspraak dus, neem ik ten eerste de tijd om klachten in kaart te brengen. Daarna besluiten besluiten we samen waaraan gewerkt gaat worden. Tenslotte komen we tot een behandelplan. Voordat u op de behandeltafel plaatsneemt, gaan de schoenen uit, de sieraden af en worden de broekzakken geleegd. Als eerste brengen we de stress in kaart, daarna volgt het balanceren. Ik masseer punten op het lichaam en ik houdt punten vast. Als gevolg hiervan herstelt de onbalans zich. Dit doet het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Een traject voor een klacht varieert van twee tot vier consulten. Bij meerdere klachten, serieuze dyslexie en complexe zorgvragen zijn meer consulten nodig.

Bij pijnklachten wordt het zere gewricht of de zere plek vermeden, zodat pijn stabiel blijft en kan verminderen.

 

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.