Spring naar inhoud

Afspraak en tarief

Tarieven voor een kinesiologie balans vanaf maart 2021:

Studenten en kindertarief: €50,00 (BTW vrijgesteld)
Volwassen tarief: €65,00 (BTW vrijgesteld)

Afspraak ca. 1 uur.

Vergoeding voor een kinesiologie-consult zit vaak in een aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Vergoeding is dus afhankelijk van het door u gekozen pakket. Informatie over vergoedingen vind u op internet, bv: https://kwaliteitstherapeuten.nl/.

Vanuit regelgeving is een behandelovereenkomst handig en verplicht. Print deze uit, lees het en neem de 'CAT behandelovereenkomst elke klant' (hieronder) mee naar uw eerste afspraak. Voor kinderen tot en met 15 jaar is er ook een toestemmingsformulier: 'CAT Minderjarigen Toestemmingsformulier tm 15 jaar', ook deze graag printen en meenemen indien van toepassing.

Kies voor een eerste sessie altijd een uur.

*Voor kinderen tot en met 15 jaar: Deze behandelovereenkomst printen, lezen en ondertekenen door BEIDE ouders en vanaf 12 jaar ook door het kind zelf. Graag meenemen naar de eerste afspraak, of een aantal dagen voor de afspraak inscannen en e-mailen naar: info@kinesiologie-carola.nl.
**Voor kinderen van 16 tot en met 18 jaar: Deze behandelovereenkomst printen, lezen en ondertekenen door de jongere zelf EN de ouder die evt de factuur betaald. Graag meenemen naar de eerste afspraak, of een aantal dagen voor de afspraak inscannen en e-mailen naar: info@kinesiologie-carola.nl.
***Vanaf 18 jaar mag de jongere volledig zelfstandig een behandeling aangaan. Deze behandelovereenkomst printen, lezen en ondertekenen. Graag meenemen naar de eerste afspraak, of een aantal dagen voor de afspraak inscannen en e-mailen naar: info@kinesiologie-carola.nl.

*Voor kinderen tot en met 12 jaar: Dit toestemmingsformulier printen, lezen en ondertekenen door BEIDE ouders. Graag meenemen naar de eerste afspraak, of een aantal dagen voor de afspraak inscannen en e-mailen naar: info@kinesiologie-carola.nl. Voor ELKE afspraak zijn nieuwe handtekeningen noodzakelijk.
**Voor kinderen van 13 tot en met 15 jaar: Dit toestemmingsformulier printen, lezen en ondertekenen door BIEDE ouders EN de jongere zelf. Graag meenemen naar de eerste afspraak, of een aantal dagen voor de afspraak inscannen en e-mailen naar: info@kinesiologie-carola.nl.
***Vanaf 16 jaar is er geen toestemmingsformulier noodzakelijk, wel een behandelovereenkomst.

De rekening graag contant, per tikkie/betaalverzoek of per bank betalen.
De rekening is vrijgesteld van BTW o.b.v. art. 25 wet OB.
Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar u van tevoren kunt plaatnemen, daarom verzoek ik u om op de afgesproken tijd te komen.

Tijdens de intake, de eerste afspraak dus, neem we eerst de tijd om klachten in kaart te brengen. Daarna besluiten we samen waaraan gewerkt gaat worden. Tenslotte komen we tot een behandelplan. Voordat u op de behandeltafel plaatsneemt, gaan de schoenen uit, de sieraden af en worden de broekzakken geleegd. Als eerste brengen we de stress in kaart, daarna volgt het balanceren. Ik masseer punten op het lichaam en ik houdt punten vast. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, als gevolg hiervan kan de onbalans zich herstellen

Een traject voor een klacht varieert van twee tot vier consulten. Bij meerdere klachten en complexe zorgvragen zijn meer consulten nodig.

Bij pijnklachten wordt het zere gewricht of de zere plek vermeden, zodat pijn stabiel blijft en kan verminderen.

 

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.