Spring naar inhoud

Tarief en behandeling

Tarieven vanaf maart 2021:
Studenten en kindertarief: €50,00
Volwassen tarief: €65,00

Afspraak ca. 1 uur.

Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering is afhankelijk van het door u gekozen pakket.

Lees ook de behandelovereenkomst en de Covid-regels

Een verwijzing is niet noodzakelijk.

De rekening graag contant, per tikkie/betaalverzoek of per bank betalen.
De rekening is vrijgesteld van BTW o.b.v. art. 25 wet OB.
Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar u van tevoren kunt plaatnemen, daarom verzoek ik u op de afgesproken tijd te komen.

Tijdens de intake, de eerste afspraak dus, neem ik ten eerste de tijd om klachten in kaart te brengen. Daarna besluiten besluiten we samen waaraan gewerkt gaat worden. Tenslotte komen we tot een behandelplan. Voordat u op de behandeltafel plaatsneemt, gaan de schoenen uit, de sieraden af en worden de broekzakken geleegd. Als eerste brengen we de stress in kaart, daarna volgt het balanceren. Ik masseer punten op het lichaam en ik houdt punten vast. Dit activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, als gevolg hiervan kan de onbalans zich herstellen

Een traject voor een klacht varieert van twee tot vier consulten. Bij meerdere klachten, serieuze dyslexie en complexe zorgvragen zijn meer consulten nodig.

Bij pijnklachten wordt het zere gewricht of de zere plek vermeden, zodat pijn stabiel blijft en kan verminderen.

 

Ik gebruik cookies om ervoor te zorgen dat mijn website veilig en soepel draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, ga ik er vanuit dat u hiermee instemt.